Nike Air Vapormax 2020 “Triple Black” har landet

en ting som er universelt enige om i sneaker -området er at en trippel svart sneaker er den perfekte vintertreneren. De går med nesten alle typer vinterantrekk, så vel som de fremdeles ser fantastiske ut etter å ha gått rundt i timevis på en kald så vel som våt dag. Derfor tror vi at du kommer til å like Nike Air Vapormax 2020 “Triple Black”. Denne futuristiske skoen kommer helt sammen, denne futuristiske skoen er betydningen av en hode-turner.

Fra og med teknologien har Nike brukt denne sneakeren som en av utstillingsvinduene sine i “Move to Zero”. Som en del av Nikes bevegelse mot null karbonutslipp, er denne Vapormaxen blitt bygget fra faktisk søppel. Ved å bruke fabrikkforvendelsesmaterialer blir disse brikkene gjenbrukt for å produsere denne enestående sneakeren.

Bilde via den eneste Suppliernike Air Vapormax 2020 “Triple Black”

Int’l frakt

Kjøp nå

Capormax 2020 kommer helt svart ut, og kan skilte med et luftsystem i full lengde under føttene i tillegg til et slapp bindingssystem som strammer seg med tegningsfanen til hælen. Avrundet med et Flyknit -materiale over den øvre, er denne sneakeren både Lightweigth så vel som robust samtidig. Nike Air Vapormax 2020 “Triple Black” tilbød nå, og selges til £ 190 og passer til størrelse. Hold den låst til den eneste leverandøren for alle de aller beste nyhetene, så vel som utgivelser fra sneaker -samfunnet.

Bilde via den eneste Suppliernike Air Vapormax 2020 “Triple Black”

Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post