Undercover x Sacai X Nike Ldwaffle Pack får en offisiell utgivelsesdato

Det treveis samarbeidet er absolutt bang på trenden for øyeblikket, og tilfeldigvis den kommende Undercover X Sacai X Nike Ldwaffle som består av tre farger ( “Bright Citron”, “Red/Blue” og “Purple Blue”) har nettopp fått en offisiell utgivelsesdato. Pakken kommer rett etter en lignende innsats som involverte Clot, men denne gangen er det Jun Takahashis kjente etikett som slår seg sammen med Chitose Abe og Swoosh-etiketten.

Alle tre fargene sitter perfekt på den nå anerkjente Ldwaffle-silhuetten som er basert på tidlige prototyper laget av Bill Bowerman, en av Nikes medstiftere. Den unike yttersålformen var opprinnelig produktet av Bowerman som eksperimenterte med sin kones vaffeljern i kjøpet for å forbedre yttersåle grep.

Bilde gjennom Nikeundercover x Sacai X Nike Ldwaffle “Bright Citron”

Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nikeundercover x Sacai X Nike Ldwaffle “Purple Blue”

Int’l frakt

Se mer

Mange forskjellige paneler ligger på øvre og er laget av skinn, semsket skinn og til og med netting. Det mest synlige kjennetegn ved disse joggeskoene er dobling av essensielle detaljer, inkludert Swoosh -logoer, tunger, snøringer og til og med mellomsålen. Treveis merkevarebygging vises på både tungene og hælflikene, mens den overdrevne mellomsåleenheten skjuler rikelig med demping for å sikre at disse er like komfortable som de er stilige.

Hvis du har hatt undercover x Sacai X Nike Ldwaffles på radaren din i noen tid, er den gode nyheten at du snart kan begynne å legge inn tombolaer for parene, ettersom alle tre kommer til å gi ut 29. oktober til utvalgte selgere og The Nike SNKRS -app. Sørg for å holde den låst best her for alle de siste på denne utgivelsen og så mange flere, og mens du er her, sjekk ut våre foretrukne oktober -sneakerutgivelser fra gjennom årene!

Bilde gjennom Nikeundercover x Sacai X Nike Ldwaffle “Red Blue”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post