Yeezy 700 MNVN “Bone” får en begrenset gjenoppretting i sommer

Yeezy 700 MNVN “Bone” må være en av de mest begrensede Kanye West -joggeskoene som eksisterer. En del av hans ettertraktede “minivan” -område, fargen falt i forrige måned og solgte ut ganske mye øyeblikkelig. Nå ser det ut som sneakerheads vil ha en ny sjanse til å politisere når de er innstilt på å gjøre comeback i sommer!

Med en ultra allsidig nylon-øvre, er “beinet” malt i en ren off-white nyanse med grå “700” detaljering langs sidepanelene. En dekonstruert tak på Yeezy 700, alt om denne skoen har blitt paret tilbake til null. Fra tåboksen helt til snøresystemet har alt blitt holdt enkelt og enkelt, og det er muligens appellen til denne spesielle siloen.

3M aksenter tar veien gjennom skoen, slik at du kan bøye deg selv under lite lysforhold, og nedenfra, vil du finne en ekstra tykk adidas øke mellomsåle som bokstavelig talt trøser seg for nye høyder.

Bilde gjennom Yankeekicks

Bilde gjennom Yankeekicks
Sett til å gjenopprette en gang i juli, er vi ikke helt sikre på om Adidas Yeezy 700 MNVN “Bone” vil holde seg til dens eksklusive status, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når den utvikler seg! I relaterte nyheter kommer Yeezy 450 endelig veldig snart!

Bilde gjennom Yankeekicks

Bilde gjennom Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post