Grip Nike Air Max 95 ‘Safety Orange’ for bare £ 108!

Nike Air Max 95 ‘Safety Orange’ er uten tvil en av de hotteste AM95 -ene som eksisterer. Denne skoen slipper som en del av ‘The Greatest Hits Pack’, og er nå tilgjengelig for £ 144 … Heng på et sekund, hvis du bruker Ex25 i kassen, vil det ordne seg til bare £ 108, noe som er en vanvittig stjeling som absolutt er verdt politimannen! Vær imidlertid rask, da dette bare er tilgjengelig for en veldig begrenset tid!

‘Safety Orange’ har en konstruksjon som kombinerer svart nett, oransje semsket skinn og grått dyretrykk, og er like unik som den blir. Laget for å vri hoder, “Airmax”; Merkevarebygging treffer tungen og hælen, og nede under er en tykk hvit fylonskum mellomsåle til stede, tilført Swooshs legendariske luftteknologi for komfort som er neste nivå. For å runde det hele, pryder et kjølig bilde bunnen av skoen, som kan sees gjennom en gjennomsiktig gummi yttersåle.

Hvis du vil ha Nike Air Max 95 ‘Safety Orange’, bør du være rask, ettersom størrelsene selger ut raskt! Tilgjengelig nå for bare 108 pund en pop over på Luisa via Roma, gi oss beskjed om du legger til disse til samlingen din, og mens du er her, kan du ta en titt på hele Nike Sneaker -serien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post