Nike Air Max 98 ‘Multicolor’ er en Creptember-vitital

Hvis du er klar til å ta på seg høsten, men ikke helt forberedt på å gi slipp på dine dynamiske trenere ennå, har Nike Air Max 98 ‘Multicolor’ Ditt navn skrevet over det. En av de heteste AM98-fargene å slippe fordi Silhouetten ble gjenopplivet tidlig i fjor, dette er en Creptember Vital som burde ikke bli savnet!

Utformet fra et bredt spekter av Ultra Premium-materialer, bygger ‘Multicolor’ på en smidig svart base med kontrasterende ‘kinetisk grønn’, ‘psykisk lilla og’ Flash Crimson ‘aksenter kontrasterende gjennom, injiserer en pop av farge i høstrotasjonen.

Hvit Swoosh Branding er finbrodert over sidene og medial sidepaneler, så vel som hælene, og nedenfor finner du en full lengde luft mellomsåle som er malt i en slående oransje fargetone, som fullfører den iøynefallende estetikken.

Leter du etter din neste politimenn? Få Nike Air Max 98 ‘Multicolor’ over til fots Locker UK nå mens størrelsen din fortsatt er på lager! Muligens den beste AM98 å slippe i år, trenger du et par i din personlige samling best nå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post