Golf Le Fleur X Converse Chuck 70 “Almond Blossom” er blitt lagt på nytt!

Da Golf Le Fleur X Converse Chuck 70 “Almond Blossom” droppet i løpet av Singles ‘Day forrige måned, solgte den ganske mye ut på et øyeblikk. Det siste samarbeidet fra stilikonet Tyler, skaperen, denne “Chenille” -utgivelsen er nå blitt lagt på nytt, så få et par før de selger ut igjen!

Med et rent rosa lerret overdel er “mandelblomsten” det ideelle pastellparet for rotasjonen din. Merkets anerkjente blomstermotiv pryder tungen, mens krem ​​og blå aksenter tar veien til Chenille “Golf Le Fleur” -teksten rundt sidene på hver sko. Et par off-white snøringer binder skoen sammen, og for å runde det hele, komplementære gummielementer tar veien til tåhetten og mellomsåle, og avslutter designet.

Bilde gjennom Converse
Int’l frakt

Kjøp nå

Selv om det kan virker litt risikabelt å rocke et så lett tonet par i de våte og vindfulle vintersesongen, er det ingen skade i å redde denne skoen for når sommeren kommer rundt igjen. Vi er ganske sikre på at disse ikke vil gi ut nyttig når som helst snart, så hvis du alltid har ønsket dette, er det din sjanse!

Tilgjengelig nå fra Converse bare for en begrenset periode, du trenger Golf Le Fleur X Converse Chuck 70 “Almond Blossom” Best Now! Gi oss beskjed hvis du klarte å få størrelsen din, og for de nyeste og største sneakernyhetene og utgivelsene, hold den låst på den eneste leverandøren!

Bilde gjennom Converse
Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post