Civilist X Nike SB Dunk Low “Thermography” modifikasjoner Farge med varm

Tidligere i år fikk vi et sniktitt på den sivile X Nike SB Dunk Low, men Bit forsto vi at den hadde en teknikk opp ermet ermet . Da tidlige skudd lekket tilbake i mai, var det et vanlig svart par som ærlig talt var kjedelig, men nå ser det ut som om det vil endre farge med varme!

Laget i samarbeid med den anerkjente Berlin Skate Shop, er “termografien” laget av en full skinnbygning som er dyppet i en helt svart fargetone. En Nike Swoosh glir over lateral så vel som mediale sidepaneler, mens en subtil, men slående “sivilist” -merke på samme måte kan oppdages rundt hælen.

Som videoen over viser, så snart du beveger deg inn i varmen, utsetter dunk Low øyeblikkelig et varmt kartinspirert under lag. Selv om dette definitivt ikke er noe nytt når det gjelder joggesko, er det aldri blitt implementert i den fremtredende skøyteskoen før, så å si at vi er over hyped er en underdrivelse i seg selv!

På dette tidspunktet forstås ikke mye annet om den sivile X Nike SB Dunk Low “Thermography”, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for flere nyheter når den utvikler seg! La oss forstå hva du tror om denne ideen, så vel som mens du er her, kan du også komme på nært hold med Nike SB Dunk Low Pro “Elephant”!

Bilde via bølgod_thelegend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post