Public Institution NY X New Balance 327 minner deg om å stemme

med valgdagen i USA som kommer opp rett rundt hjørnet, den offentlige institusjonen NY X New Balance 327 minner deg om å gjøre din samfunnsplikt samt stemme for neste president. Bildene ble avslørt via sin offisielle Instagram -konto, og ble tegnet “disse stemmekickene”, og understreket viktigheten av det kommende valget.

Malt i et svart så vel som marinens fargevalg, kan 327s signatur retro-futuristisk estetikk sees i full styrke her. Strikker av miljøvennlig gjør metoden sin gjennom som et nikk til New York City-etikettens signaturskjema, mens grå semsket panel gir denne skoen et ultra premium utseende så vel som å føle at det er vanskelig å ignorere.

Bilde via Public Institution NY
New Balances kursiverte “N” pryder sidesiden, mens den mediale siden så vel som tunge blir begge tatt opp av et “We Crevement Leaders” -slagan som refererer til det kommende presidentvalget. Avrunding av alt er en langvarig gummi yttersåle som starter fra tåen all metoden til baksiden av hælen, og avslutter den ikoniske designen.

Hvorvidt den offentlige institusjonen NY X New Balance 327 vil få en offentlig utgivelse forblir å bli sett, men for de sneakerheads i USA, ikke klarer ikke å huske å stemme! La oss forstå hva du tror om dette samarbeidet, så vel som mens du er her, her er våre 10 favoritt New Balance 327s som tilbys akkurat nå!

Bilde via Public Institution NY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post