Nike Air Max 90 ‘Viotech’ faller i OG -fargen ekstremt snart

bilde ved hjelp av Titolo
Etter utgivelsen av ‘VioTech 2.0’ tidligere i sommer, krevde Sneakerheads hvor som helst Nike å frigjøre Air Max 90 i den originale ‘Viotech’ -fargen som er påvirket av den Japan-eksklusive Dunk Low i 2002. Swoosh har nå hedret disse ønsker, i tillegg til at den faller mye raskere enn tidligere forventet

Laget fra smørete glatt semsket skinn gjennom, tar ‘Viotech’ fargeblokkering til et helt nytt nivå, med rød, blå, lilla, grønn, så vel som gule aksenter som står i kontrast til hverandre over øvre.

Bilde ved hjelp av Titolo
Treff av svart når snøresystemet så vel som dette kompletteres med en fullkornskinntunge som identifiserer som er preget med “Nike Air”; merkevarebygging. Nede under er en luftinfusert mellomsåle til stede, så vel som denne er foret med en flerfarget gummi yttersåle, og avslutter den vanvittige designen.

Forventet å avta 29. august, må Nike Air Max 90 ‘Viotech’ ikke gå glipp av! Et behov for politibetjent for alle typer sneakersamling, sørg for at du holder øynene skrellet for mye mer utgivelsesinformasjon når den utvikler seg!

Bilde ved hjelp av Titolo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post