Først se på Union La X Air Jordan 4 SP “Guava Ice”

Hvis “Off Noir” ikke var gal nok for deg, så vent til du ser Union LA X Air Jordan 4 SP “Guava Ice” ! Den andre AJ4 som droppet som en del av det Los Angeles-baserte merkets siste Nike-samarbeid, treffer Ultra Exclusive Release for å snu hoder, så vel som vi får vårt første blikk ennå!

Først lekket i starten av sommeren har “Guava Ice” en helvete av en palett. Det som bare kan beskrives som Sean Wotherspoon x Nike Air Max 97/1 på steroider, en pastellrosa semsket utgjør majoriteten av den øvre, mens det slår “Brigade Blue” så vel som “lysfusjonsrøde” toner dukker opp på den Ankeldel for en kontrast som virkelig er sinnssyk.

Bilde via geit

Bilde via geit
Rene “seil” aksenter våger seg ut på nettboksen så vel som snøringer, så vel som akkurat som den andre ULA -dråpen, denne Air Jordan 4 kan skilte med en gulnet luftsåle, noe som resulterer i en vintage vibe som går over det amerikanske etiketten DNA.

Utgivelsen av 29. august utelukkende på Union Locations, er Union La X Nike Air Jordan 4 SP “Guava Ice” ulikt noe annet der ute. La oss få vite hva du synes om denne vanvittige fargen, så vel som i relaterte nyheter, den off-white X Air Jordan 4 “Bred” synker senere i år!

Bilde via geit

Bilde via geit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post