Kom på nært hold med Air Jordan 1 High OG “Brotherhood”

Tidligere i sommer fikk vi vårt aller første blikk på det kommende Air Jordan 1 High OG “Brotherhood”. Omega Psi Phi, som feiret Michael Jordan, omega Psi, som ble anerkjent tilbake i 17. november 1911, var det den første broderlige organisasjonen som ble grunnlagt ved et historisk svart universitet.

Når du ankom den samme fargepaletten som brukes av Omega Psi Phi, fungerer den passende navngitte “Brotherhood” på toppen av en skarp hvit base mens “universitetsgull” skinnpaneler vikler seg rundt ankelen, hælen og toeboxen. Resten av den øvre er i kontrast til “Light Bordeaux” aksenter som gir Air Jordan 1 et kongelig utseende og følelse.

Bilde gjennom Repgod888
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Repgod888
Int’l frakt

Se mer

En komplementær Nike swoosh skyter over sideveggene, og selvfølgelig ville det ikke være en AJ1 uten det anerkjente vingede basketballemblemet som er blitt stemplet på. Alt dette sitter på toppen av en skarp hvit luftsål, og avslutter den begrensede utgaven fargevalg.

I følge våre kilder vil Nike Air Jordan 1 High OG “Brotherhood” gi ut 26. februar. Ja, vi er allerede på den tiden av året når vi snakker om joggesko som kommer i 2022. La oss få vite hva du synes om denne spesielle dråpen, og mens du er her, kan du like gjerne ta ditt beste utseende ennå på Air Jordan 1 High OG “Rebellionaire”!

Bilde gjennom Repgod888
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Repgod888
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post