Nike Air Force 1 “Hangul” hyller det koreanske alfabetet

nå som Tokyo -OL 2021 har kommet til en nær Morgen rolig for å bringe den rasende Korea-tema spesielle trenere. I tillegg til Nike Dunk Low “Seoul South Korea” vi introduserte tilbake i mai, har vi nå et bedre blikk på Nike Air Force 1 “Hangul” som vil bli med i oppstillingen! I tillegg til at vi er like begeistret som du er, så hvorfor slutter du ikke å danse til BTS ‘siste singel akkurat nå eller pause K-dramaet du ser på, så vel som sjekket ut i stedet for å oppdage ut dette tilbudets standout egenskaper.

Da Bruce Kilgore introduserte Air Force 1 i 1982, samlet silhuetten øyeblikkelig et sinnssykt hype for dets moderne utseende, så vel som uovertruffen demping – og det er ingen overraskelse hvorfor det forblir en shoedrobe essensielt som denne dagen.

Bilde via
Woganwodeyang
Int’l frakt

Se mer

Bilde via
Woganwodeyang
Int’l frakt

Se mer

Debuterte med en lav-topp profil så vel som seilfarget øvre som leverer et vintage-esque utseende, og denne AF1-laven kan skryte av Hangul-teksten som lyder “Keu-Nyang-Hae” som tilsvarer “bare gjøre det” på engelsk etter metode for metode for metode Tykke broderier på kvartpanelene så vel som tåbokser. Mens designen holder sine OG-funksjoner som Nike Air-merkede tunger så vel som hæler, understreker Beaverton Sportswear Powerhouse minnesplanen via Obangsaek på hælstripen (det tradisjonelle koreanske fargespekteret), så vel som på andre regioner i basketballen -Slash-Lifestyle Nike Shoes.

En offisiell utgivelsesdato for Nike Air Force 1 “Hangul” er ennå ikke bekreftet, men ryktet sier at de vil bli tilbudt 9. oktober – den dagen det koreanske alfabetet ble født. Hvis disse er et must for deg, så hold det innelåst rett her hos den eneste leverandøren for å bli i forståelsen av alle de siste Nike-utgivelsesdatoene. I lignende nyheter er her en guide til koreansk streetwear så vel som de aller beste merkene å inspisere!

Bilde via
Woganwodeyang
Int’l frakt

Se mer

Bilde via
Woganwodeyang
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post