Et blikk på fot på Futura X Off-White X Nike SB Dunk Low “UNC”

Da vi først fikk et blikk på Futura X Off-White X Nike SB Dunk Low “UNC” i fjor sommer visste vi med en gang at det skulle være et behov for å politisere. Treveis partnerskap ble laget i samarbeid med Futura Laboratories, og ble presentert på Off-Whites Paris Fashion Week Spring/Summer 2020-show sammen med en annen farge, og nå tar vi vårt nærmeste titt ennå!

I motsetning til Ablohs andre Dunk Low Collabs, er “UNC” en SB -sko, som indikerer at den er opprettet for skateboarding. Malt i det klassiske universitetet i North Carolina fargepalett, er den øvre laget av ingenting annet enn det fineste skinnet som gjør det elegant og glatt å ta på. En swoosh skyter over de laterale og mediale sidepanelene, og akkurat som de nevnte dunkene, kan dette paret skilte med et løypeskoinspirert snøresystem der du får standard flate snøringer i tillegg til et sikksakk-oppsett for den ytterste låsningen.

Bilde ved hjelp av yankeekicks

Bilde ved hjelp av yankeekicks

Bilde ved hjelp av yankeekicks
Nede under finner du en Nike Zoom mellomsåle for ekstra komfort, og dette er foret med en isete blå gummi yttersåle under føttene. For å runde det hele, kan “FL” detaljer bli funnet gjennom som et nikk til Futura Laboratories som synker på tungen og hælen, og avslutter den legendariske off-white x nike sko.

Mens Futura Laboratories X Off-White X Nike SB Dunk Low “UNC” ikke forventet å gi ut når som helst snart, er det interessant å se hva som for tiden er i rørledningen. La oss få vite hva du synes om dette ønskede samarbeidet, og mens du er her, kan du like gjerne ta ditt første blikk på Off-White X Nike Dunk Low “Black”!

Bilde ved hjelp av yankeekicks

Bilde ved hjelp av yankeekicks

Bilde ved hjelp av yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post