Bli med på Mile Hype Club med Air Jordan 1 ‘First Class Flight’

I løpet av de siste trettifire årene har den legendariske Air Jordan 1 blitt utgitt i en rekke forskjellige stiler og farger, men ingen liker dette en. Bilder med tillatelse fra Sneaker Insider @hanzuying, Air Jordan 1 ‘First Class Flight’ er en av de reneste AJ1 -modellene noensinne, og her er alt vi vet så langt!

Først ryktes å bli kalt ‘Shipping Department’, er ‘First Class Flight’ full av luxe detaljer. Arbeidet med en ren hvitt skinnoverdel, har skoen lyse gule aksenter og ombordstigningsstil strekkoder og pyntegjenstander som harken tilbake til å reise i luften. En trekantet “23”; Grafisk vises på den mediale hælen, og mye mer Michael Jordan-relaterte sifre tar veien til ryggen, med strekkodetallene som hyller MJs yrkespoeng, returer og bistår per kamp.

Sett til å falle en gang i juli, sørg for å holde den låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter på Air Jordan 1 ‘First Class Flight’ når den utvikler seg! Vil du legge til et par i samlingen din? Gi oss beskjed, og mens du er her, kan du ta en titt på hele Nike Sneaker -serien!

Bilder gjennom Hanzuying

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post