Den kommende Nike Dunk High “White” er pyntet med østasiatiske påvirkninger

2022 er allerede for å være et av de hotteste årene for joggesko, med kommende par som Nike Dunk High “White” som gjør det enda mer spennende . Denne mystiske dunken er veldig sterkt påvirket av østasiatiske kultur, og har noen ganske unike designelementer – og her er vårt første utseende ennå!

Den “hvite” ankommer en skarp “trippel hvit” farge, og ligner en slående likhet med “ren platina” som ble lansert i november i fjor. Med en konstruksjon i læret har basen av skoen blitt holdt jevn og glatt mens en subtil rullesteinsfinish har blitt brukt på swoosh for ekstra dybde.

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Denne Nike -sneakeren kan se noe minimalistisk fra begynnelsen, men så snart du dykker inn for en nærmere titt, vil du oppdage at det er mer enn det som møter øyet. For det første har Toebox blitt dekorert med en fin rad med stjerner som går vertikalt over. Hælen har også blitt brodert med den kinesiske karakteren for “Ten” eller “Pick Up”. For å runde det hele, glemmer tungen den vanlige designen i ett stykke til fordel for et vevd utseende som ser ut til å være inspirert av koniske hatter. Denne typen tradisjonelle hodeplagg stammer tilbake 2000 år og var, og er fremdeles en form for beskyttelse mot sol og regn.

Vi vet ikke når Nike Dunk High “vevd tunge” vil gi ut, men kildene våre forteller oss at de skal falle en gang rundt våren eller sommeren. Gi oss beskjed hvis du legger disse til rotasjonen din neste år, og i relaterte nyheter er Nike Dunk High “Year of the Tiger” full av ville detaljer!

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post