Det beste utseendet ditt ennå på Travis Scott X Air Jordan 6 “British Khaki”

Travis Scott er uten tvil en av de mest innflytelsesrike samarbeidspartnerne i fottøyspillet, og han har helt klart vært opptatt fra sent. Etter at bilder først dukket opp tilbake i september, ser vi nå nærmere på den kommende Travis Scott X Air Jordan 6 “British Khaki”. Den Houston-baserte rapperen betjente først AJ6 i 2019, og fansen har vurdert at det ventet på en annen innsats.

Cactus Jack-stjernen holder ting i tråd med sitt originale konsept på dette paret, og tar i bruk en beige militærinspirert farge som er satt til å blande seg sømløst i din eksisterende garderobe. Les videre nedenfor for en nærmere titt og mye mer informasjon!

Overdelene ser ut til å være laget av premium semsket skinn for en forhøyet inntrykk av den legendariske basketballsilhuetten, med panelet utseende brutt opp med perforeringer for pusteevne. Rød merkevare bruker en sterk kontrast inkludert en Jumpman -logo på tungen og dobbelt Nike Air/Cactus Jack -merkevarebygging på hælene.

Andre viktige detaljer inkluderer stashlommer på de indre anklene sammen med en beige-farget mellomsåle som skjuler en synlig Nike-luftenhet under hælen. Utseendet er ferdig med en gjennomskinnelig yttersåle for beste berøring til silhuetten. Jordan 6 har gjort en betydelig fornyelse fra sent, og dette paret vil utvilsomt legge til hypen!

Bilde ved hjelp av geit

Bilde ved hjelp av geit
Travis Scott X Air Jordan 6 “British Khaki” har ennå ikke mottatt en offisiell lanseringsdato, selv om vi forventer å se den de kommende månedene. Hvis du søker å politisere, må du huske å holde det innelåst i det ideelle her hos den eneste leverandøren for alle de nåværende nyhetene og oppdateringene, og mens du er her, sjekk ut hvordan Brexit påvirker sneakerindustrien!

Bilde ved hjelp av geit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post