Her er Adidas EU -aksjetall for Yeezy 700 Mauve

Mye mer enn 60% av sneakerheads vil forsøke å politibetjent Yeezy 700 Mauve, ifølge vår avstemning. Det kan komme som en overraskelse forutsatt at denne kommende fargen er tvilsom for å oppgi minst.

Ikke alle blir overtalt med panelene med brun semsket skinn, men at gjørmete øvre tydeligvis ikke har påvirket hypen. Akkurat som mange utgivelser fra Kanye West – a.k.a ye – dette paret ser ut til å være en utsalg til. Men akkurat hvor tøft vil det være å sikre?!

Hvis du ønsker å politisere, kan et nylig lekket aksjetall for Adidas EU komme som en lettelse. I følge @py_rates vil det være nesten 30 000 par som tilbys ved hjelp av adidas. For å sette det i perspektiv, ble bare 13 000 par utgitt av Yeezy -økningen 350 V2 ‘smør’. Imidlertid ble den stilen tilbudt på tvers av andre store forhandlere. Yeezy 700 ‘Muave’ antas å være spesiell for Adidas.

Når det er sagt, er det kanskje ikke så enkelt for politibetjenten som du vil tro – spesielt ikke for de som trenger noe over en størrelse 11,5 eller under 6. Ta en titt på hele lageret under, så vel som å holde det låst til @ Thesolesupplier for mye mer nyheter om denne Yeezy -utgivelsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post