Et bedre blikk på den off-white x nike air zoom tempo neste% “svart”

-WHITE X NIKE AIR ZOOM TEMPO NESTE% “SVART”! En sko som har vært på radaren vår siden begynnelsen av året, her er absolutt hva vi forstår så langt!

Tar på seg en av de raskeste skoene som noen gang er laget, har den “svarte” nøyaktig samme banebrytende innovasjon, men i en dekonstruert bunt som bare Virgil Abloh kan oppnå. Med en svart Flyknit -konstruksjon, skyter en hvit klatt Nike Swoosh over sidepanelene, mens lyse “skrikegrønne” aksenter går ned på tungen samt blonderspisser for en kontrast.

Nedenfor nedenfor vil du oppdage en fullstendig myrdet zoom luft mellomsåle for den perfekte mengden demping både på så vel som utenfor banen, så vel som dette kommer totalt med en serie miljøvennlige pigger under føttene – et nikk til off -White X Nike “Running” -samling som debuterte under Paris Fashion Week i fjor. Selv om du kanskje lurer på nøyaktig hvordan disse potensielt kan være behagelige for daglig bruk, er de virkelig laget av en ekstremt myk gummi som du ikke vil føle deg i det hele tatt.

Bilde via Repgod888

Bilde via Repgod888
For å avrunde alt av, skrives det teknisk ordbruk langs det mediale sidepanelet i den ikoniske off-white-stilen, mens en vevd trekkfane er sydd på hælen, og avslutter den virkelig unike designen.

Sett for å avta en gang i løpet av første halvdel av 2021, vil den off-white x nike air zoom tempo neste% “svart” på samme måte introdusere sammen med to andre farger inkludert “racer blue” så vel som “hvit”. La oss forstå hvilken farge du vil gå for, så vel som mens du er her, kan du også ta en sniktitt på det off-white x Jordan-merket høst/vinter 2020 klesamling!

Bilde via Repgod888

Bilde via Repgod888

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post