Nike SB Dunk Low “Vietnam 25 -årsjubileum” feirer en milepæl

Det er ingen tvil om at 2020 har vært et ganske monumentalt år for Nike. Med både Air Jordan 5 og Air Max 90 som feirer sine 30 -årsjubileer, markerer også i år 25 år siden Beaverton -merket startet produksjonen i Vietnam. Et forhold som spirte tilbake i mai 2005, de har laget joggeskoene sine i det asiatiske landet siden den gang, og for å minnes denne enorme milepælen, ser det ut som Nike SB Dunk Low “Vietnam 25 -årsjubileum” kan være i verkene!

Bilde via sneakerjamz
Ferdig i Cờ Dỏ Sao Vàng Flags fargepalett, som bokstavelig talt oversetter til “Red Flag With Yellow Star”, har “Vietnam 25 -årsjubileum” en premium skinnkonstruksjon som hovedsakelig er malt i rødt. En firedoblet swoosh -logo er finbrodert langs sideveis og mediale sidepaneler for ekstra dybde, og dette kompletteres med en gul gummi yttersåle under føttene.

En “Nike 25” -kode er sydd på tungen, og selvfølgelig kan du ikke snakke om denne dunk lavt uten å nevne “Nike Vietnam” -illustrasjonen som stolt er trykt på tåboksen, og viser USA og vietnamesiske flagg som forener seg som en .

Bilde via sneakerjamz
Hvorvidt dette vil være eksklusivt for venner og familie eller sneakerheads bosatt i Vietnam gjenstår å se, men en ting som er sikkert er at Nike SB Dunk Low “Vietnam 25 -årsjubileum” lanseres før utgangen av året. La oss få vite hva du synes om denne minnesmerket, og mens du er her, kan du like gjerne ta ditt første blikk på konseptene X Nike SB Dunk High “Duck”!

Bilde via sneakerjamz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post