Pharrell x adidas nmd hu ‘gummipakke’ har til slutt en utgivelsesdato

da vi først la øynene opp for Pharrell Williams x adidas nmd hu ‘gummipakke’ tilbake i juni, vi forsto umiddelbart at det var en trenger å politisere. Når vi består av fire unike farger, er hver og en enda mye bedre enn den neste, så vel som nå har vi sist en bekreftet utgivelsesdato – så vel som det er så mye raskere enn tidligere forventet!

‘Black’ er en av de aller første ‘Triple Black’ menneskelige raser som noen gang er laget. malt fra hæl til tå i den stealthy skyggen, “uendelig”; så vel som “arter”; er brodert på henholdsvis idealet og venstre sko. ‘Pink’ må være en av de mest livlige fargene som noensinne har berørt silhuetten, så vel som den er absolutt en fanfavoritt. “Sol”; så vel som “rolig”; Grade den øvre for positive sommervibber.

Neste stopp, vi har ‘Cream’ nomad som er helt så ren som den blir. Med en slående likhet med f & amp; f ‘China Pack’ -paret er det brodert med “Breath”; så vel som “tanker”, og minner deg om å ta pusten av frisk luft. Til slutt er den ‘grønne’ paret som har fått alle til å snakke. Malt i en veldig livlig fargetone, er det det eneste paret med kinesiske karakterer skrevet på tvers av lesing “Know”; så vel som “sjel”.

Bilde ved hjelp av yankeekicks

Bilde ved hjelp av yankeekicks
Hvert par utnytter 3 m-infunderte tau-snøringer som vikler seg rundt et spesielt burssystem, en full lengde forbedrer mellomsåle som er sammenkoblet med tannkjøttgummi for den beste balansen mellom komfort så vel som holdbarhet, så vel som en ny “HU”; Logo som erstatter to-taktsmerket som har eksistert med tanke på at 2016.

Nå, for den helt viktige utgivelsesdatoen. Pharrell Williams x Adidas NMD Hu ‘Gum Pack’ er arrangert til å gi ut 31. august, så vel som kostnadene har blitt redusert fra £ 220 til £ 180, noe som gjør dem til en hel del mye rimeligere! Vil du legge til et par i samlingen din? Gi oss beskjed, samt sørg for å holde den låst på den eneste leverandøren for mye mer utgivelsesinformasjon når den utvikler seg!

Bilde ved hjelp av yankeekicks

Bilde ved hjelp av yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post