Kom på nært hold med Yeezy -økningen 350 V2 “Turtle Dove” og “Oxford Tan” -prøver

tilbake i 2019, og ga et sjeldent intervju med Forbes med fokus på sitt partnerskap med Adidas. I den la han hundrevis av hundrevis av Yeezy -prøver over en parkeringsplass i Calabasas og snakket om hans kreative visjon og ideene hans for fremtiden. Selv om det er trygt å si at flertallet av disse joggeskoene aldri vil slippe, kommer vi nå på nært hold og personlig med to farger som fanget blikket, nemlig Yeezy -økningen 350 v2 “Turtle Dove” og “Oxford Tan”.

Bilder med tillatelse fra Sneaker Insider @james_e_morgan, “Turtle Dove” har en slående likhet med “Zebra”, men fungerer på en ren beige base akkurat som OG -versjonen fra 2015. Svarte linjer går over hele Primeknit -øvre, mens en enorm stripe Skudd over sidesiden, komplett med omvendt merkevare “SPLY-350”. Du finner også 3M snøringer også, slik at du kan bøye deg i forhold til lite lys.

Bilde gjennom James_E_Morgan

Bilde gjennom James_E_Morgan
På den annen side velger “Oxford Tan” en mye mer minimalistisk tilnærming. Doused i en mørk kremfarge, på et øyeblikk ligner de mye på “sesam” som nylig fikk en gjenoppbygging gjennom Adidas -appen. Interessant nok løper en enkelt sømlinje over fanen bakre hæl, og tilbyr en kontrastpop som er sikker på svinghoder.

Selv om det er trygt å anta at Adidas Yeezy øker 350 V2 “Turtle Dove” og “Oxford Tan” aldri vil få en offentlig utgivelse, er det øyeåpnende å se hva som kunne vært. Gi oss beskjed om du ville ha koblet en av disse to fargene, og i relaterte nyheter øker Yeezy 350 v2 “Beluga RF” endelig en utgivelsesdato!

Bilde gjennom James_E_Morgan

Bilde gjennom James_E_Morgan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post