Kith X Nike Air Force 1 “New York City” overflater i en alternativ farge

etter å ha fått et blikk på Kith X Nike Air Force 1 “New York City” forrige uke, vi tar nå en titt på En alternativ farge som vi aldri har sett før. Bilder med tillatelse fra Sneaker Insider @Solebyjc, “New York City White” er så ren som den blir, og her er alt som vet så langt!

Bilde ved hjelp av Solebyjc
Basert på OG “Triple White” -utgivelsen som debuterte på 80 -tallet, har “NYC White” noen få viktige detaljer som er absolutt verdt å nevne. Med en jevn lærkonstruksjon, “Team Orange” og “Rush Blue” -gradienter gjennomgår gjennom et utseende som garantert vil vri hoder. Fra tungen identifiserer seg til Nike Swoosh, resulterer denne effekten i en ganske spesiell estetikk.

En metallisk gull Dubrae tar veien til snøresystemet komplett med laserert co-branding, og for å runde det hele, “NYC” er fint brodert på hælen, og avslutter Clean Cut Air Force 1-fargen.

Bilde ved hjelp av Solebyjc
Stort sett er ingenting annet kjent om denne Kith X Nike Air Force 1 “New York City” på dette tidspunktet, men ryktet sier at de vil være eksklusive for venner og familie av Ronnie Fieg. La oss få vite hvilket par du vil politisere, og mens du er her, kan du like gjerne ta ditt beste utseende ennå på Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-Noise Part 2”!

Bilde ved hjelp av Solebyjc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post