Palace x Stella Artois “Palace Artois” -samlingen blir offisielt avslørt

selv om Palace x Stella Artois “Palace Artois” -samlingen var helt uventet, vi er ærlig talt ikke så godt sjokkert over det. Forstått for deres rare samarbeid, har det berømte britiske streetwear -avtrykket gått sammen med den belgiske Pilsner denne sesongen for en kapsel som kan ha deg til å se dobbelt.

Inspirert av Storbritannias høyt elskede pubkultur, kombinerer “Palace Artois” -kolleksjonen begge selskapenes identitet til en sømløs pakke. Høydepunkt inkluderer matchende denimjakke så vel som denimsett, Oxford-skjorter, et co-branded håndell, en tote, samt selvfølgelig glasset som har fått alle til å snakke. Å endre opp ølmerkets populære logo ved å eliminere hornet på toppen som har vært der med tanke på at 1300 -tallet, palasset har satt en kjerub som holder en finansiering P der inne i stedet.

Bilde ved hjelp av palass

Bilde ved hjelp av palass

Bilde ved hjelp av palass
“Stella Artois er vårt høyt elskede øl gjennom tidene. Det ser fantastisk ut, det er velsmakende så vel som det alltid er okkupert et spesielt sted i vår kultur: visuelt så vel som psykisk.” forklarte Palace i en uttalelse. “Det er ikke noe annet som Stella så godt som vi er opptatt av å jobbe med dem.” uttalte Stella Artois ‘visepresident for reklame Lara Krug. “Stella artois så vel som palass som kommer sammen er en uforutsett kamp laget i himmelen … det hyller en nydelig hyllest til ølens naturlige funksjon innen streetwear så vel som skate -nabolaget som Palace mesterlig har dyrket det siste tiåret.”

Palace X Stella Artois “Palace Artois” -samlingen skal ikke gå glipp av. La oss forstå hvilke brikker du føler deg mest, så vel som mens du er her, kan du også inspisere den Stüssy X Nike klærkolleksjonen som faller sammen med Huarache i morgen!

Bilde ved hjelp av palass

Bilde ved hjelp av palass

Bilde ved hjelp av palass

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post