Dette Lacoste X Awake NY -samarbeidet er en Grand Slam

Etter å ha gjort bølger over moteverdenen i fjor, har Angelo Basque’s Awake NY sine severdigheter på å gjøre 2022 til et stort år. For å sparke ting har New York -merket samarbeidet med ingen ringere enn Lacoste for en rekke sportsutstyr med en uformell vri.

Awake NY X Lacoste viser tolv individuelle unisex-silhuetter, som alle idretter distinkt co-branding. Området inkluderer t-skjorter, heter, cardigans, gensere og joggere med en særegen og retroinspirert fargepalett. Primære nyanser av dypgrønne, blå og røde følger nøytrale tilsetninger av hvitt og svart for å skape en eklektisk blanding av fargeblokkerte og vanlige trykkdesign.

Bilde gjennom Zhamak Fullad
Standout-brikker fra samlingen inkluderer en svart, blå, hvit og grønn t-skjorte og svette, som begge har en stor sirkulær logo på baksiden. Logoen inkluderer Lacostes anerkjente krokodille, så vel som både en våken NY og Lacoste -trykt logo.

Bilde gjennom Zhamak Fullad
Andre steder ser vi en rutete cardigan som kommer komplett med en blanding av oransje, svart og hvite toner med en beskåret finish. Den fulle Lacoste X Awake NY -kolleksjonen kommer til å slippe i morgen gjennom begge merkene nettsteder. I andre nyheter feirer Footpatrol X Rimo 20 år i spillet med denne samarbeidende kapsel.

Bilde gjennom Zhamak Fullad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post