Sci-Fi-anime vises på Nike Air Force 1/1 “Nike and the Mighty Swooshers”

Det er trygt å si at noen på Nike er en stor fan av japansk kultur. I løpet av de siste par månedene har vi sett betydelige tilbud fra Beaverton -merket utstyrt i japanske komfortbutikkfriskninger, deretter en nylig avslørt dunk lav høsting av inspirasjon fra kunsten til japansk hagearbeid. Og nå har et svært begjært par nettopp blitt avslørt av sneaker-innsider @wavegod_thelegend, Nike Air Force 1/1 “Nike and the Mighty Swooshers” er utstyrt med SCI-Fi/Mecha Anime Graphics, og det er garantert å være en enorm hit blantst Alle de knuste binge-watchers.

Denne Air Force 1-varianten tar på seg sportsklærgigantens “1/1” -arrangement-et konsept utviklet av Nike som gjør at brukeren kan bytte silhuettpaneler ved hjelp av en blacked-out borrelåsbase og utskiftbare overlegg

Bilde ved hjelp av bølgegod_thelegend
Int’l frakt

Se mye mer

Bilde ved hjelp av bølgegod_thelegend
Int’l frakt

Se mye mer

Fra hæl til tå vises hver seksjon av AF1 med diverse anime-relaterte illustrasjoner, minus tungen, snørene, luftsåle og yttersåle gummi som alle velger standard blå, grå, svart og hvitt farger. Fra og med designets showstopper er sideveggen Swoosh-logoer forvandlet til Mecha Robot-Reminiscent Shape med flere nyanser, ganske som en Gundam hvis du vet hva det er. Dette blir deretter fulgt av hæloverlegg og tungetunger med svært dyptgående manga-stil, og avslutter dette flyvåpenet 1: 1 er kollegene som viser skumle fremmede-lignende tegninger, abstrakte naturvisualer og kvinnelige anime-karakterer som en en Prestinne og korthåret pilot i en dress som ligner på karakterer fra Darling i Franxx.

Hvis du søker å legge Nike Air Force 1/1 “Nike and the Mighty Swooshers” til rotasjonen din, må du sørge for at du holder radaren låst i den eneste leverandøren, da vi vil være den første til å avsløre den nåværende Nike -utgivelsen . I relaterte nyheter er her de beste animeinspirerte joggeskoene gjennom tidene!

Bilde ved hjelp av bølgegod_thelegend
Int’l frakt

Se mye mer

Bilde ved hjelp av bølgegod_thelegend
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post