Adidas bekreftet Golden Ticket garanterer en uke med WS!

Hvis du leser dette, er du sannsynligvis ikke fremmed for å ta LS hver helg. Sneakerheads verste mareritt, det er ikke noe verre enn å hyping deg selv for en utgivelse i flere måneder og deretter ende opp tomhendt. Når det er sagt, bekreftet Adidas nå noen av dere sjansen til å ikke få noe annet enn garantert WS i en hel uke!

Den Willy Wonka-inspirerte Token ble kalt den gyldne billetten, og vil gi deg tilgang til å kjøpe alt du vil ha i syv dager. Enten det er helt nye silhuetter fra den legendariske Pharrell Williams eller Swanky samarbeid fra den fantastiske Jeremy Scott, vil Members Week også debutere på den tyske gigantens siste partnerskap med underholder, DJ og stilikon Kerwin Frost, som har den uhyggelige evnen til å mestre aktuelle trender.

Bilde via Adidas
Int’l frakt

Melde deg på

Fra i dag til 23. august kan bekreftede at brukere kan komme inn i tombola før medlemsuke offisielt begynner. Dette vil gi deg en sjanse til å vinne en gylden billett på appen, og garantere muligheten til å ta et hyped dråpe etter eget valg!

Så hva venter du på? Stopp det du gjør, og skriv inn trekningen akkurat nå på Adidas bekreftede appen! MEDLEMMERE WEAK begynner fra 23. august og avsluttes 29. august, noe som gir deg god tid til å kopiere de hypede drømmedråpene. Gi oss beskjed om du prøver lykken, og mens du er her, her er femten utrolig undervurderte Adidas joggesko som du sannsynligvis ikke visste om!

Bilde via Adidas
Int’l frakt

Melde deg på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post