Yeezy Boost 350 V3 overflater i et ‘Triple Black’ Colourway

Bilde via SpicyChickenwings
Etter å ha fått en bedre titt på ‘Alien’ på slutten av forrige måned, har Yeezy Boost 350 V3 nettopp dukket opp i en stealthy ‘Triple Black’ Colourway! En av de mest etterlengtede joggeskoene de siste årene, hypen for disse er utenfor listene!

Bilder med tillatelse fra Sneaker Insider @SpicyChickenwings, disse bildene viser frem begge fargene side om side. Med en sokklignende design, er overdelene laget av et tøyelig Primeknit-materiale samt malt i et unikt mønster som ser ut som et moderne håndtak 2015s ‘Turtle Dove’, men med en Digi Camo Twist. Tykke tau -snøringer binder skoene sammen, så vel som en elastisk krage gjør også et utseende – en stilfunksjon som aldri har blitt sett på noen type Kanye West -sneaker før.

Bilde via SpicyChickenwings
Når du beveger deg nedover, kan du bli overrasket over å oppdage at den signatur ribbet mellomsåle er erstattet av en jevn så vel som strømlinjeformet. Dette gjennomskinnelige systemet huser en boostplate, en Adidas -innovasjon som har gitt brukerne enestående komfort siden 2013.

Den største avgangen fra 350 V1s originale stil noensinne, Yeezy Boost 350 V3 skal ikke gå glipp av. Enten dette bare er tidlige prøver, stilkonsepter eller bare forfalskninger, endrer det ikke sannheten om at neste generasjon Yeezy vil være ren ild! Ryktet om å introdusere en gang i desember, sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for oppdatert utgivelsesinformasjon når den utvikler seg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post