Din beste utseende likevel på Air Jordan 4 “Lightning” 2021

debuterte helt tilbake i 2006, er Air Jordan 4 “Lightning” en av de beste noensinne å gjøre det når det gjelder AJ4-fargene. Samlere har ivrige etter å venter på en retro-utgivelse i mange år nå, med en endelig på vei i år. Feire 15 års jubileum for den opprinnelige utgivelsen, vi har ditt beste utseende ennå på den kommende AJ4-lynet.

Colourway trenger absolutt ingen introduksjoner, med pulserende gul terrassebord ut mest del av joggeskoene. Ytterligere farger kommer i form av både svart og hvitt, og supplerer høykvalitetsfargeskjemaet med en subtile berøring av klassen.

Paret er laget av premium suede over de overdelene og viser det legendariske designarbeidet av ingen andre enn Tinker Hatfield, med Swoosh-logoer helt fraværende fra denne utgivelsen. Branding kommer i form av Jumpman broderi på tunger og igjen på hver hælfane. Hvis du leter etter et vilt par å avrunde et eklektisk antrekk, kan du ikke gå galt med disse bangers!

Oppers sitter pent på toppen av en hvit mellomsåle som selvfølgelig omslutter en synlig Nike Air Unit under hælene, noe som gjør disse til et komfortabelt par som vil vare for alltid når det gjelder komfort. Enten du er på vei til retten eller inn i byen for dagen, vil AJ4 sjelden gi deg ned når det gjelder brukbarhet.

Mens vi ikke har noen offisielle utgivelsesdetaljer for Air Jordan 4 “Lightning” 2021, er det ennå ryktet å lansere denne august. Hold det låst inn her på den eneste leverandøren for alle de siste, og mens du er her, sørg for å sjekke ut disse 15 høyvarmeollabene på laced!

Bilde via Hanzuyingair Jordan 4 “Lightning”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post