Jerry Lorenzo identifiserte seg ved å bruke det kommende Adidas X Worry of God Partnership

i dag markerer ett år fordi kunngjøringen om at Adidas X bekymring for Gud hadde signert et langsiktig partnerskap for å reimage fremtiden til Adidas basketball, så vel som det virker Jerry Lorenzo valgte å gå ut i stil for å feire anledningen. På kveldens Lakers vs Suns -spill ble Jerry Lorenzo identifisert ved hjelp av et mulig kommende stykke fra Adidas X Worry of God Collection.

Fotograf for Lakers Abigail Keenan (@akfieldster) snappet en rekke skudd av tåkeskrepet kledd i dette debutstykket. Selve produktet ankommer i en blek gul nyanse med en sparket ryggkonstruksjon. I motsetning til grunnfargen, sitter en lyse blå adidas -logo i midten av overkroppen støttet av en bekymring for Guds signatur nedenfor. Det er verdt å merke seg at hettegenseren også har en ribbet hem samt mansjett, samt mangler noen form for trekk.

Partnerskapet med Adidas gjenspeiler slutten på bekymring for Guds tidligere arbeid med Nike der vi fikk en rekke elegante fottøy sammen med valgte plagg. Med dette som den aller første Adidas X bekymring for Guds plaggstykke vi har sett, er vi glade for å se hva som kommer videre. I andre nyheter godtar Supreme X Dickies store arbeidstøy vibber for FW21.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post