Champion X Naruto Shippuden Link opp for en anime -drevet samling

som overholder runde II i sitt Muhammed Ali -samarbeid, New York Born Champion er tilbake med enda en uforutsett kapsel av slags. Sportsklærmerket har koblet seg sammen med berømt manga så vel som anime Naruto Shippuden for et valg av avslappede stykker forberedt på å legge litt ninja-stil i garderoben din.

Partnerskapet dukker opp som en del av Champions Continuous “Be Your Own Champion” -kampanje, så vel som anerkjenner verdien av å holde seg tro mot deg selv så vel som hvem du er.

Bilde ved hjelp av mester
En rekke Champions signatur omvendte vevs hettegensere utgjør flertallet av samlingen støttet av Heritage T-skjorter. Hettegenserne dukker opp i vanlige, beskjærte, store så vel som bindefargede valg med hvert stykke med gjenkjennelige karakterer som Naruto, Sakura, Itachi samt Kakashi. Tee -skjortene fungerer en rekke grafikk inkludert Konaha 11, Gaara samt Kakashi Team 7.

Bilde ved hjelp av mester
Samlingen har et stort spekter av farger inkludert svart, rød, hvit, beige, lilla, grå samt slipsfarge. Sammen med dette kan fans på samme måte gå til fysiske mesterplasser for å tilpasse brikkene sine i tillegg med et utvalg av lapper. Den fullstendige samlingen med begrenset utgave er satt til å avta 13. august på Champion’s på internettbutikken, så vel som på fysiske steder. I tilhørende nyheter, inspiser den største mesterstørrelsesguiden.

Bilde ved hjelp av mester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post