De 20 mange nyttige joggeskoene i tiåret

Når det gjelder joggeskoens verden, har de siste ti årene ikke vært noe, hvor fantastisk. Selv om hva annet i verden har ganske mye gått nedover, er dette markedet like holdbart som alltid, og introduserer utallige ekstraordinære nye silhuetter, så vel som mange høye varme partnerskap som garantert vil gå ned i historiebøkene.

På bare et tiår har ganske mye alle endt opp med å tenke på joggesko i en eller annen type, så vel som vi ikke på noen måte er overrasket. En tur som både er spennende og skremmende på nøyaktig samme tid, vi forstår ikke når eller hvor hype -toget stopper, men det vi forstår er at vi har det ganske bra så vel som det er alle andre .

Når det er sagt, er dette de tjue mange nyttige joggeskoene i hele tiåret. Det er utenfor enkelt for oss å bare oppgi en score på ultrabegrensede joggesko, så i stedet ønsket vi å vise frem tjue sko som virkelig ble tilbudt publikum da de falt, så fra minst til mye verdifullt, la oss komme til det!

Bilde ved hjelp av den eneste leverandøren
Off-white x nike air max 90 “seil”

En del av den originale “The Ten” -kolleksjonen som sannsynligvis endret markedet slik vi forsto den, het den off-white X Nike Air Max 90 “Sail” hyller i september 2017, så vel som til i dag, det er verdt £ 700. Med sin rene hvite så vel som grå semsket skinn så vel som iskaldt blå luftsåle, er dette et av de mest fleksible tallene fra Virgil Ablohs opprinnelige område.

Bilde ved hjelp av BSTN
Sean Wotherspoon X Nike Air Max 97/1 “Light Blue Fury”

Hendene ned en av de mest populære kollapsene i hele tiåret, om ikke den mest populære helt, tok den runde to medgründeren verden med storm da han pakket ut Sean Wotherspoon x Nike Air Max 97/1 “Light Blue Fury” I november 2017. Påvirket av sparsommelige butikker, hvis du vil ha et par, må du bruke £ 700 av de vanskelige opptjente kontantene dine, så vel som dette vil ikke gå ned når som helst snart.

Bilde ved hjelp av yankeekicks
Yeezy forbedrer 350 v2 “Synth Reflective”

Overraskende den eneste 350 V2 på denne listen, er Yeezy Improve 350 V2 “Synth Reflective” alle Kanye West -entusiast drøm. Mens den typiske “synth” allerede var ganske begrenset på grunn av at den bare ble tilbudt i Asia, er RF -versjonen enda mye mer eksklusiv, så da de falt ned i juni 2019, videresalget Sale raskt så mye som £ 720 per pop, også som vi ikke på noen måte overrasket.

Bilde ved hjelp av Wescalifa
Yeezy Improv 350 “Turtle Dove”

Uten tvil den som startet det hele, forbedret Yeezy 350 “Turtle Dove” våre samlinger på juni 2015. Ferst sett på Kanye West så vel som hans design under hans Yeezy sesong 1 moteshow, ble det senere tildelt Shoe of the Year på Footwear News 29. årlige prestasjonspriser. Det er ikke noe spørsmål om at et helt nytt par vil koste deg £ 740.

Bilde ved hjelp av Picsolated
Off-White x Nike Blazer Mid “White”

Akkurat hva er det for ikke å like med den hvite X Nike Blazer Mid “White”? En av OG “The Ten” joggesko, Virgil Abloh ga den tradisjonelle silhuetten hans dekonstruerte omarbeiding i september 2017, i tillegg til at det endte opp med å være et must-have ganske mye direkte bort. Nå, nesten fire år senere, må du fortsatt bruke £ 770 hvis du vil ha et kassefrisk par.

Bilde ved hjelp av SoleBox
Pharrell x adidas nmd hu “Eqt gul”

Skateboard P forvandlet spillet totalt da han debuterte Pharrell X Adidas NMD Hu “Eqt Yellow” i juli 2016. Mens denne skolinjen har ganske mye kjørt programmet sitt i løpet av det siste ett eller to årene, vil denne fargen alltid holde et ikon i våre øyne. Hvis du vil ha et par, blir de verdsatt til £ 830, så de er absolutt ikke billige.

Bilde ved hjelp av aritheblari
Kaws X Air Jordan 4 “Cool Grey”

Da Brian Donnelly lånte sitt kreative sinn til Jumpman i mars 2017, mistet markedet ganske mye. Dette £ 840 paret med en glød-i-mørk luftsåle, og sløret linjen mellom kunst så vel som streetwear, så vel som det er absolutt et av de mest legendariske kollapsene de siste tjue årene.

Bilde ved hjelp av sneaker roper
Yeezy forbedrer 750 “lysebrun”

Det du sjekker ut det ideelle nå er Yeezy som startet det hele. Den aller første Kanye West X Adidas Sneaker noensinne laget, Yeezy Improv 750 “Light Brown” var ulikt noe vi hadde sett før. Ferst først brukt av dere selv under Grammys, droppet de senere i februar 2015 til mye fanfare. Veldig sjelden, hvis du vil ha et par ideal nå, vil du sjekke ut en kostnadskode på 940 pund.

Bilde ved hjelp av 50produksjon
Off-White x Nike Air Presto “Black”

I september 2017 ble linjen mellom tradisjonelle så vel som moderne uskarpt permanent med introduksjonen av den off-white x nike air presto “svart”. Et av høydepunktene i Virgil Ablohs legendariske “The Ten” -kolleksjon, dette må være en av de mest kjente joggeskoene i historien, så hvis du vil ha et par, vær forberedt påBetal i over £ 1.050 for et par. Enhver type mindre enn det er mest sannsynlig så bra å være sant.

Bilde ved hjelp av y-3
Y-3 Runner 4D “White”

En av to Futurecraft 4D-joggesko for å komme seg til denne listen, Y-3 Runner 4D “White” er hjernen til den visjonære japanske motedesigneren Yohji Yamamoto. Ferst først identifisert på rullebanene til Paris Fashion Week i 2018, sitter hvert par på toppen av en 3D-trykt mellomsåle og kommer individuelt nummerert. Hvis du håndterte til politibetjent i februar 2018, vil du være glade for å forstå at de er verdsatt til £ 1.160.

Bilde ved hjelp av hypetobs
Invincible X Adidas Futurecraft 4D “Prism”

Den andre 4D -skoen for å komme seg til denne listen, den uovervinnelige X Adidas Futurecraft 4D “Prism” utgitt som en del av Four Collab Futurecraft Collection i april 2018, der Adidas også slo seg sammen med FootPatrol, Kith, samt SNS for UTMOST samling. Spesielt for Asia, må det ikke komme noen overraskelse at et personpar vil sette deg tilbake £ 1.170.

Bilde ved hjelp av BSTN
Off-White X Air Jordan 1 “White”

Mens den off-white X Air Jordan 1 “White” ikke er en del av den originale “The Ten” -utgivelsen, er den fremdeles verdsatt til hele £ 1.510, i tillegg til at denne kostnaden bare går opp og opp som dagene som dagene Fortsett. Opprinnelig utgitt i mars 2018 til alles overraskelse, den rene hvite sminken gjorde det mulig for Virgil Ablohs dekonstruerte estetikk å stråle med i all sin ære.

Bilde ved hjelp av filipzimowski
Fragment Style X Air Jordan 1 “Sport Blue”

Selvfølgelig kan du ikke ha denne oppføringen uten å diskutere den legendariske fragmentstilen X Air Jordan 1 “Sport Blue”. Et absolutt ikon som debuterte i desember 2014, Hiroshi Fujiwaras håndtak AJ1 forvandlet spillet totalt, så vel som det fortsetter å gjøre det selv til i dag. Hvis du vil ha et par, må du sørge for at du har £ 1.530 på bankkontoen din.

Bilde ved hjelp av Limelightnova
Prada x Adidas superstjerne “White”

Prada X Adidas Superstar “White” er ganske kontroversiell. En av de nyere skoene på denne listen, de falt i svært begrensede mengder på 700 i desember 2019. Til £ 1.810 er ikke bare dette under detaljhandelen på £ 2.345, mange sneakerheads har kalt stilen så vel som kollaps som en Hele lat så vel som uinspirert. Vi lar dette være for deg å bestemme.

Bilde ved hjelp av 13. messenger
Off-White X Air Jordan 1 “Chicago”

Uten en skygge av tvil, er den off-white X Air Jordan 1 “Chicago” absolutt høydepunktet i den originale “The Ten” -samlingen. Ved å ta AJ1 i tillegg til å gi den en fullstendig dekonstruert makeover, var denne skoen på alles til politibetjentoppføringer i september 2017. Selv nesten tre år senere, og betalte £ 1.870 for et par blir sett på som ganske stor verdi.

Bilde ved hjelp av Nike
Vlone x Nike Air Force 1 “Black”

En sko innhyllet med kontrovers, ble Vlone X Nike Air Force 1 “Black” laget i samarbeid med ASAP Bari tilbake i februar 2017. Ideell etter debuten ble ASAP Mob medgründer saksøkt for seksuelle overgrep, med Swoosh raskt kuttet bånd så raskt som mulig. Når du holder det sagt, vil et par av disse fremdeles sette deg tilbake £ 1.970 hvis du er heldig.

Bilde ved hjelp av spillboken
Nike Air Yeezy 2 “Pure Platinum”

I juni 2012 slo Kanye West seg sammen med Swoosh for å avduke Nike Air Yeezy 2 “Pure Platinum”. Et absolutt ikon, dette er skoen som andre ønsker å være, så vel som vi ikke er sjokkerte i det hele tatt. Med en ultra premium-bygning i tillegg til en glød-i-mørk luft mellomsåle, ble denne sneakeren produsert historiebøkene, i tillegg til at den vil koste deg £ 2.100 av dine vanskelige opptjente kontanter.

Bilde ved hjelp av punktforferanser
Tom Sachs x Nike Mars Lawn 1.0 “Space Camp”

Med Mars Lawn 3.0 angivelig falt i 2020, er det passende at Tom Sachs X Nike Mars Lawn 1.0 “Space Camp” fortsetter å være en av de mest nyttige joggeskoene i hele tiåret. Laget med assistanse fra den New York-baserte samtidskunstneren i mai 2012, uansett om denne utgivelsen er ute av denne verden, inkludert kostnadene på £ 2290 som inkluderer den.

Bilde ved hjelp av Nike
Clot X Air Jordan 1 “Svart”

Clot X Air Jordan 1 “Black”, et uvanlig tillegg til listen, debuterte i år i november 2019, så vel som den er like stealthy som det blir. Hjernen til Hong Kong multi bindestrek Edison Chen, hele øvre er laget av en ekstravagant silke som sakte imidlertid bruker bort over tid, akkurat som bankkontoen din når du drysser £ 2.400 på et par av disse.

Bilde ved hjelp av iam-ran
Nike Air Yeezy 2 “Rød oktober”

Og sist ikke minst, har vi februar 2014 Nike Air Yeezy 2 “Red October”. Mens allrøde joggesko er noe datert i disse dager, vil denne Kanye West X Nike Collab aldri være. Luxe gull aksenter er dyppet i en sterk fargepalett, mens en gummiert midtfotstropp tilbyr den største låsningen. Vil du ha et par? Vær så forberedt på å betale en iøynefallende £ 3.730.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post