Dette kan endre synspunktet ditt om Yeezy -økningen 700 v2 ‘Geode’

Det er ikke noe å skjule sannheten om at Yeezy øker 700 v2 ‘Geode’ ikke er nettopp den mest fremtredende joggesko. Den tøffe skoen var fornøyd med massevis av ugunstig kritikk da den ble satt til å avta denne lørdagen 23. mars kl.

Når det er sagt, hvis du ikke tror noe som er verst på ‘Geode’, tror vi at vi kan være i stand til å endre synspunktet ditt om det! For mye mer materiale som dette, husk å laste ned den offisielle den eneste leverandørappen for helt gratis nå!

Fødsel av et ikon

Som den andre Yeezy øker 700 v2 fordi 2018, er ‘geoden’ fremdeles i de tidlige stadiene av den anerkjente silhuetten. Med sin utpreget overpanellede estetiske så vel som intrikat utviklet øvre, i årene fremover, vil den bli kåret til en av OG -fargene – så vel som alle av oss forstår nøyaktig hvor mye OGS kan tilby. ‘Turtle Dove’ tilbyr fortsatt rundt 1 000 pund per pop, så vel som ‘Beluga’ er på vei i nøyaktig samme retning med en videresalgspris på 550 pund, selv etter gårsdagens sjokkopprett.

Historien gjentar seg

Bilde dette: Det er november 2017, så vel som Adidas bare avslørte den splitter nye ‘Semi Frozen Yellow’. Denne 350 v2 tok en absolutt hamring fra sneakerheads, med noen som kritiserte den særegne skyggen av gult så vel som tannkjøttgummi yttersåle under føttene. Når det er sagt, raskt fremover noen år, så vel som det faktisk endte opp med å bli en av de mest etterspurte fargene i historien til Kanye x adidas. Vi tror den nøyaktige nøyaktig samme ting vil oppstå med helgens ‘Geode’.

Ultra eksklusivitet

I følge våre kilder vil nesten 20 000 par av ‘geoden’ bli tilbudt fra Adidas EU. Selv om det tallet kan støy som mye, er det ikke. For å sette det i perspektiv ble rundt 20 000 par ‘treghet’ pakket på Adidas UK alene, så dette gjør ‘geoden’ så mye mer begrenset i sammenligning. I tillegg ble rundt 49 000 par av den ‘sanne formen’ tilbudt fra Adidas EU forrige helg, så vel som de tilbød ut i løpet av sekunder! Dette innebærer at ‘geode’ er en av de mest spesielle Yeezys noensinne.

Hele dagen, hver dag

Mens ‘Triple Black’ joggesko er ganske populære, er det ikke alle som liker en helt svart sko – i tillegg inn i blandingen for et utseende som er ideelt for slitasje på året. Dessuten har en økning i mellomsålen i full lengde under føttene for utrolig komfort i tillegg til demping, mens en spenstig tannkjøttet yttersåle gjør disse til den ideelle crep å rocke hele dagen, hver dag.

Neste nivå Premium

Hvis du noen gang har holdt Yeezy-økningen 700 V2 i hånden, vil du forstå hva vi snakker om. Denne lørdagens ‘Geode’ er laget av noen få av de mest premiummaterialene som er forstått for mennesket. Buttery glatt skinn tilfredsstiller silkemyk semsket skinn for en sko som er laget for å snu hoder. På toppen av dette gjør en sprett, pustende passform sammen sin metode gjennomgående for den øverste hele dagen, mens 3M reflekterende materiale gjør sin metode gjennom, så du blir oppdaget selv i mørket.

Farvel vanlig

Det er ingen som skjuler sannheten om at ‘geoden’ er ulikt noe annet der ute. Stealthy uten å være så godt stealthy så vel som chunky uten å være så godt tykke, det er ingenting annet som det i markedet. Hvis du har sterk smak så godt som du ikke har noe imot å være sentrum for oppmerksomheten, krever du politibetjent ‘Geode’ når den introduserer denne lørdagen 23. mars klokka 07.00 over på Adidas UK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post