Louis Vuitton viser frem Virgil Ablohs pre-Fall 2022 “Daybreak” -samling

Det er vanskelig å tro at det har vært over to hele måneder fordi vi tragisk mistet Virgil Abloh, men som det står, gjør teamet på Louis Vuitton en Utmerket oppgave med å sikre at tradisjonen hans lever videre. Etter at vi så høstvinter 2022-samlingen Grace the Bridge i en stjernespekket begivenhet, har Louis Vuitton nå avslørt før-fallet 2022 med tittelen “Daybreak”.

Skutt i Lyon, Frankrike, “Daybreak” viser frem et mangfoldig utvalg av silhuetter satt over et industrielt bakteppe. Gjennom hele samlingen ser vi yttertøy-silhuetter, skreddersydde passform så vel som bukser, varsity-inspirerte sportsklærstykker så vel som skinnbomberjakker, som alle dukker opp med Virgils unike metode for stil så vel som produksjon.

Bilde gjennom Louis Vuitton
En unik stil som er sett gjennomgående er utnyttelsen av skreddersydde bukser. For det meste har disse buksene en praktisk blusslignende konstruksjon, og produserer frittflytende, men likevel utviklede silhuetter. Andre steder ser vi utnyttelsen av striper som er fremtredende. Horisontale, kantete så vel som vertikale stripestiler linjer et utvalg av plagg, og produserer en moderne finish.

Bilde gjennom Louis Vuitton
Den andre utgaven av Louis Vuittons forhåndsfall 2022-kolleksjon vil begynne å introdusere på internett så vel som i Louis Vuitton-butikker fra mars 2022. I andre nyheter ser Nigos aller første Kenzo Collection en rask utgivelse.

Bilde gjennom Louis Vuitton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post