Dover Street Market X Nike Dunk Low er offisielt avslørt

etter måneder så vel som måneder med å vente, har det etterlengtede Dover Street Market X Nike Dunk Low til slutt blitt offisielt avduket. Ferst først lekket all metoden tilbake i mai i fjor, har dette Ultra Luxe-partnerskapet vært på våre must-cop-oppføringer siden, så vel som her er absolutt hva vi forstår så langt!

DSMs håndtak av den fan-favoritt silhuetten gir oss store Strangelove-vibber som er avslørt i “Triple White” så vel som “Triple Black” -farger. Innpakket helt i premium velour som er myk og glatt å ta på, dette er absolutt ikke en for de våte så vel som vindfulle måneder. En swoosh skyter over sidepanelene mens en mindre er fint brodert på sidetåen.

Hvis du skifter fokus nedenfor, vil du oppdage komplementære mellomsoler, så vel som for å avrunde alt av, co-branded DSM X Nike Insols Cement denne nydelige kollapsen, og avsluttet designet.

DSM X Nike Dunk Low Velvet “White” så vel som “Black” vil introdusere ekstremt snart, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for den siste utgivelsesinformasjonen når den utvikler seg! La oss forstå hvilken farge du vil bidra til rotasjonen din, så vel som mens du er her, kan du også komme på nært hold med Nike Dunk Low “Vintage Navy”!

Bilde gjennom Woganwodeyang
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post