New Balance 998 “Made Responsery” er konstruert med overskuddsmaterialer

på det nåværende tidspunkt, antall miljøproblemer vi står overfor øker dag for dag. Folk har blitt veldig uansvarlige om omgivelsene som forårsaker mer forurensning og karbonavtrykkene våre, da sneakerheads også har utvidet seg med et større volum når vi fortsetter å samle nye spark, spesielt under nedleggelsen. Når det er sagt, strever det amerikanske fottøyet Label New Balance ivrig mot en bærekraftig fremtid ved nå å konstruere sin åttende modell fra 99X -serien med overskuddsmaterialer. New Balance 998 “Made ansvarlig” er alt du trenger for å fremme bærekraft mens du fremdeles holder deg stilig.

Mens NB998 allerede har truffet sneakersmarkedet i flere gjengivelser, inkludert samarbeid med høy varme med slike som Ronnie Fiegs NYC-baserte mote- og fottøyforhandler Kith, vil den nye balansen gjort ansvarlig 998 vil komme i 1 av 1, noe som betyr at hver fargestykke er unikt for hverandre.

Bilde via New Balance
Int’l frakt

Se mer

Ubrukte konstruksjonsmaterialer fra New Balanes søppelhag brukes på disse New Balance 998 -tallet for å gjenopprette sine tradisjonelle plysj semsket skinn og mesh -paneler, inkludert snørene, sokkefôret, krage og mellomsoller også. Mens sportsklærgigantens signatur abzorb mellomsåle huser den øvre for optimal komfort og demping, utgjør tilleggstekstiler kollegene til silhuetten. Sett for å frigjøre i ville fargeblokkeringer av svart, grå, gul, lilla, oransje, blå og mange flere, er vi ikke i tvil om at dette er en garantert hode-turner. Oppsettet er endelig komplett med New Balance Branding Hits på tungen og innleggssålene både

Gi oss beskjed hvis du spruter den nye balansen 998 “gjort ansvarlig”, og hvis du vil holde deg foran de siste nye balanseutgivelsene, må du sørge for at du holder den innelåst her hos den eneste leverandøren, da vi blir den første for å fortelle deg! Den nye balansen 57/40 falt bare, og det er den beste sneakeren du kan kjøpe for £ 90!

Bilde via New Balance
Int’l frakt

Se mer

Bilde via New Balance
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post