Et til fots blikk på Off-White X Nike SB Dunk Low

Du har aldri sett en Virgil Abloh X Swoosh-sneaker ganske som denne. Etter å ha blitt avduket i går på deres show i Paris Fashion Week Spring Summer 2020, har Off-White X Nike SB Dunk Low forårsaket ganske røring i sneakersamfunnet. Noen kaller dem litt over-the-top, mens andre er ganske fornøyde med sin sprø estetikk. Uansett hva din mening måtte være, ta en titt på disse på fotskudd!

Bilder med tillatelse fra HypeBeast, Special Edition Dunk Low er tilgjengelig i to distinkte farger, inkludert den klassiske ‘UNC’ versjonen og en slående oransje utgave som vil snu hoder. Hver sko er laget i samarbeid med Futura Laboratories, og kommer med off-white x nike-tekst langs medialene, og en hvit glidelås, samt Abloh og Futuras underskrifter på den gjennomsiktige gummi yttersålen.

Som vi så i går, er en av de største designendringene til OG Dunk Low tilsetningen av to sett med lisser: en tradisjonell flat stil og et par som vanligvis brukes på tursko. Dette er grunnen til at skoen har forårsaket et så stort skille i samfunnet, men hvis du spør oss, graver vi det.

Stort sett er ingenting annet kjent om den splitter nye off-white x Nike SB-dunk lavt for øyeblikket, så hvis du vil ha den siste utgivelsesinformasjonen, må du huske å holde øynene skrelle på den eneste leverandøren for flere nyheter når den utvikler seg! La oss få vite hvilken farge du vil politisere, og mens du er her, kan du ta en titt på hele Nike Sneaker -serien!

Bilder via HypeBeast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post