Her er din mulighet for politibetjent Billionaire Boys Club x Pharrell x Adidas NMD Hu ‘Scarlet’

Etter å ha gitt ut en ultra eksklusiv milliardær gutteklubb NMD Hu Trail tilbake i november i fjor, har Pharrell Williams gått sammen med Adidas Originals Originals En gang en gang for enda en ekstremt begrenset nomad, så vel som den aller første tombola er nå live i Norse Store!

Denne sneakeren er en dristig ny ta på seg menneskeslett-silhuetten, og har en farge blokkert øvre bestående av en rød, blå, gul så vel som hvit godteri-stripete farge. I stedet for Pharrells vanlige inspirerende meldinger, er “hjerte” så vel som “sinn” -tekst brodert på hver sko. For å runde det hele, sitter denne BBC NMD på toppen av en full lengde mellomsål for ekstra komfort i tillegg til et jevnere skritt.

Sett for å avta 20. oktober, ta turen videre til norrøn butikk akkurat nå for å gå inn i milliardær gutteklubb x Pharrell x adidas nmd hu ‘Scarlet’ tombola, i tillegg til å være sikker på å holde den låst på den eneste leverandøren for flere nyheter som det utvikler seg! I relaterte nyheter, ta en til fots titt på Pharrell X Adidas NMD HU Inspiration Pack ‘Footwear White’!

Hvis du tenker på å plukke noen helt nye Adidas -varme, må du huske å sjekke ut det siste på slutten. Klær!

Bilder via Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post