Jaden Smith X New Balance Vision Racer “Trippy Summer” blomstrer med farger

Distinguished American Actor samt musikkartist Jaden Smith har endt opp med å være et kulturikon de siste par årene – og viser sitt engasjement for en bærekraftig Livets livsstil med en rekke prosjekter, inkludert fornyelse av hans New Balance Vision Racer Silhouette for Earth Day 2021. Denne gangen vil fans av Jadens musikk så vel som sko glede seg over å høre at den helt nye Jaden Smith X New Balance Vision Racer “Trippy Summer” faller snart! Ikke bare det, men det nikker på samme måte direkte til hans forrige album kunstverk, så vel som en kommende singel med tittelen The Same.

New Balance Vision Racer -silhuetten streifer ganske langt fra standard New Balance -modeller – og løfter en tykk bygning med splittede mellomsoller – i motsetning til den populære New Balance 992 med et strømlinjeformet utseende så vel som New Balance 550 som har en sterk vintage -stemning.

Bilde ved hjelp av New Balance
Int’l frakt

Se mer

Lansering i to farger, duoen flaunts livlige farger påvirket av blomster, regnbuer, samt hva som helst levende. Mens begge fungerer en blandet passform sammen, så vel som semede-vevde øvre, inkluderer “kremen” en off-white base samt en gradient mellomsåle inkludert rød, flis, så vel som blå toner, mens “multi” iterasjonen viser fjerne fjerning Oransje, grønn, lilla, så vel som Fuschia -fargeblokkering under. Å fullføre ensemblet er modellens signatur isete blå yttersåle så vel som kalejdoskopiske detaljer som refererer til mange musikktilbud fra Smith.

Jaden Smith X New Balance Vision Racer “Trippy Summer” er også innstilt på å introdusere med matchende klær 30. juli ved hjelp av utvalgte forhandlere. Hvis du ikke vil gå glipp av dette så vel som de nåværende New Balance -utgivelsene, så foreslår vi at du holder deg innelåst i Ideal her på den eneste leverandøren, slik at du ikke går glipp av en dråpe! I lignende nyheter dukket New Balance 57/40 bare opp i tre nye tradisjonelle farger!

Bilde ved hjelp av New Balance
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post