Først se på Pharrell Williams x Adidas Futurecraft 4D Mid

Det er ingen som skjuler det faktum at hype rundt Adidas Futurecraft 4D har gått nedover. En av de mest etterspurte silhuettene noensinne, sitter de siste fargene nå fremdeles i hyllene, med noen til og med treffer salgsstativet. Med alt det som er sagt, ser det ut som om de tre stripene ønsker å bringe tilbake hypen med den kommende Pharrell Williams x Adidas Futurecraft 4D Mid, og vi må innrømme, vi er ganske glade for denne utgivelsen!

Pharrell Williams x Adidas Futurecraft 4D-midten har en dristig sokkeliknende passform. Lysegrønn tre stripe -merkevarebygginger går over laterale og mediale sidepaneler, og et hvitt tverrlekkmønster er sydd over hældelen, på en måte som Ronnie Fiegs versjon som ble lansert tilbake i 2018.

Bilde via py_rates

Bilde via py_rates
Når du beveger deg nedover, finner du Adidas ‘innovative Futurecraft 4D mellomsåle som fortsetter å være et teknologisk vidunder til i dag. Dannet av en prosess som kalles digital lyssyntese, som bruker lys for å forme en spesialutviklet flytende harpiks som har elastiske egenskaper, er den dyppet i en ‘askegrønn’ farge for en futuristisk estetikk. Å runde det hele av, en “menneskelig rase”; Merket -tag tapper ankelen, mens en trekkfane treffer hælen for ekstra bekvemmelighet, og avslutter designet.

Sett for å lansere ganske snart, vil Pharrell Williams x Adidas Futurecraft 4D MID handle for rundt £ 350 per pop. Gjør sneakerheads grønt med misunnelse, sørg for at du holder deg innstilt på mer utgivelsesinfo når den utvikler seg! Vil du ta et par? La oss få vite hva du tenker!

Bilde via py_rates

Bilde via py_rates

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post