Air Jordan 4 “Sashiko” blir avslørt

Hva er det ikke å like om Air Jordan 4 “Sashiko”? Påvirket av den tradisjonelle japanske broderimetoden som dateres tilbake til begynnelsen av 1600-tallet, ble blazer midt og Dunk Low begge, begge makeover tidligere denne sesongen, så vel som det er på tide for AJ4 å oppleve det.

Ankommer i et sterkt “dypt hav” Colourway, er “Sashiko” utformet overveiende fra Blue Denim, så vel som det er pyntet i en rekke mønstre, så vel som temaer som hilser hyllest til den gamle kunst. Fra bølger til blomster til eksplosjoner, blir disse detaljene rørt i en ren hvit fargetone, ved hjelp av en pop med kontrast som er sikker på å slå hodene.

Bilde via Footpatrol.

Bilde via Footpatrol.
Over venstre sko vil du oppdage et område med rødt langs tungen, mens den rette skoen har blitt gitt et par komplementære snørebånd. Avrunding Alt av er Jumpman-logoen som er preget langs gummihælen, så vel som alt er tilgjengelig i en egendefinert Nike Shoe-boks som er spesielt produsert denne spesielle utgivelsen.

Ryktet for å introdusere en gang i høst, er Nike Air Jordan 4 “Sashiko” en må politimann spesielt for Jordan fans. La oss forstå hva du tror på denne begrensede utgaven Colourway, så vel som mens du er her, kan du også ta en fotsøk på Union La X Air Jordan 4 SP “av Noir”!

Bilde via Footpatrol.

Bilde via Footpatrol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post