Air Jordan 1 Low OG “Neutral Grey” er muligens den reneste sneakeren i år!

Følgende fra det enormt vellykkede retro av Air Jordan 1 High OG “Neutral Grey”, Rordan Brand Revisitits the Legendary 1985 Colourway nok en gang, denne gangen i en lav-top-variant. Den aktuelle silhuetten er Air Jordan 1 Low OG, en ekte representasjon av lavene fra 1985 i stedet for den lengre tunge silhuetten som er mye oftere sett i dag.

Sneakerheads over hele kloden har allerede uttrykt sterk interesse for den kommende utgivelsen, og det er ikke vanskelig å se hvorfor, her på den eneste leverandøren vi vil gå så langt som å si at dette er det reneste paret av Jordans vi har sett i år!

Bilde ved hjelp av Nike

Bilde ved hjelp av Nike
Det klassiske fargeskjemaet består av hvitt og grått for en strømlinjeformet og ren stemning som vi er helt forelsket i. Nikes signatur Swoosh -logo løper over både sideveis og mediale sider og er laget av smidig semsket skinn for en forhøyet og luksuriøs tak på paret. Nike Air-logoen er til stede på tungen (i motsetning til en Jumpman-logo på ikke-OG-lav), og den legendariske vingelogoen vises på hælfanen.

Alt dette sitter på toppen av en ren hvit mellomsåleenhet som skjuler Nike Air-demping i full lengde for all responsiv demping som trengs. Hvis du søker å få tak i disse, bør du bli klar over hvordan du skal politisere, da det ikke kommer til å bli lett! Det har ikke blitt satt noen offisiell dato for en utgivelse ennå. I mellomtiden kan du holde det låst inne i det ideelle her på den eneste leverandøren, og sørg for å sjekke ut den nylig kunngjorte Kim Jones X Nike-samlingen!

Bilde ved hjelp av Nike

Bilde ved hjelp av Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post