Travis Scott X Air Jordan 6 ‘Cactus Jack’ får en utgivelsesdato

. . Et samarbeid som først ble lekket helt tilbake i februar i år, vi har endelig en utgivelsesdato for La Flames neste Swoosh -sneaker, og vi er over hyped!

Denne AJ6 er malt i en militærinspirert farge, og kan skryte av premium grønt nubuck over overdelene med komplementære semsket skinnelementer med gjennomgående. Stealthy svarte aksenter ankommer tungen og hælen, mens kontrasterende ‘infrarøde’ farger tar plassen sin på blonder -vipp, hæltrekk og merkevarebygging.

Langs ankelkragen finner du en bitteliten lomme for å lagre den hemmelige stashen din, og det som gjør denne skoen så spesiell er luftsåle som lyser i mørket når lysene er slått ned. Selv om dette kan høres ut som en gimmick til å begynne med, er det definitivt en av 2019s største sneaker -trender, så vi er mer enn glade for å se det her.

Travis Scott X Air Jordan 6 ‘Cactus Jack’ er blyant inn for en 14. september -utgivelse – bare litt under to måneder fra nå. La oss få vite hva du tenker på dette samarbeidet, og sørg for å holde det låst på den eneste leverandøren for den mest populære sladderen i joggeskoens verden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post