Utgivelsesminnelse: Ikke gå glipp av Air Jordan 4 “University Blue”!

Dette er det, sjef. Etter flere forsinkelser har den etterlengtede Air Jordan 4 “University Blue” endelig kommet. Uten tvil en av de mest hyped joggeskoene som droppet denne sesongen, her er alt du trenger å vite om utgivelsen som er planlagt til 21. april klokka 08.00 på Nike SNKRS!

Med en slående likhet med Travis Scott X Air Jordan 4 som ble lansert sommeren 2018, hyller “University Blue” -fargen til Michael Jordans alma mater. Utført i skolens signaturfarger, lyseblå semsket skinn rundt hele øvre for et glatt og mykt utseende, mens grå flekkete elementer også kan finnes i hele Air Jordan 4 for en kontrastpop som garantert vil vri hoder.

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Jumpman -merkevarebygging treffer hælen mens tungen kan skryte av en overdimensjonert etikett som er ganske uvanlig for AJ4 -silhuetten, noe som gjør det til mye mer spesielt. For å runde det hele, sitter en sinnsykt behagelig Nike Air mellomsåle under føttene, og gir en vanvittig mengde komfort og demping med hvert eneste trinn.

Nå for den helt viktige utgivelsesinfo! Hvis du trenger Nike Air Jordan 4 SE “UNC” i samlingen din denne sesongen, så sørg for at du politiserer på Nike SNKRS når de lanseres 21. april klokka 08.00! Gi oss beskjed om du vil prøve en W, og sørg for å holde den låst på den eneste leverandøren for de siste og største Nike Sneaker -utgivelsene!

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post