Air Jordan 1 Retro High OG “Silver Toe” lanseres neste uke!

Det er vanskelig å benekte at det blir vanskeligere å få tak i et par Jordan 1-er i disse dager for den store dropedagen. Vi vet at noen av dere kanskje allerede har mange par i samlingen din, mens noen kanskje ikke har noen i det hele tatt. Når det er sagt, lanseres Air Jordan 1 Retro High OG “Silver Toe” neste uke, og vi kan garantere at hype -nivået på denne er ganske sinnssyk. Så her er alt du trenger å vite om du vil få hendene på et par!

Denne kommende Nike AJ1 High, som ankommer Nike og velger kjøpmenn globalt, er det siste tilskuddet til Jordan-merkets kvinnes line-up i år. Dybde bilder viser at det nye paret flaunting et slående fargearrangement som ligner en sterk likhet med Air Jordan 1 High “Gold Toe” Colorway fra 2018. Kranget sølvoverlegg, inspirert av romutvikling og fremtidens flukt, vikle seg rundt tåen Boks, hæl og ankler balanserte deretter ut med fullkorns svart skinnpaneler på toppen av en skarp hvit base.

Int’l frakt

Se mer

Sportsklærgigantens berømte swoosh -logoer gir de laterale og mediale sider for å opprettholde OG Nike -estetikken vi alle kjenner og elsker. Selvfølgelig kan du ikke snakke om Air Jordan 1 uten å nevne Michael Jordans øyeblikkelig gjenkjennelige vingelogo på kragen. Å fullføre den legendariske sneakeren er en mellomsåle i full lengde som er skjult med Swoosh-merkets utmerkede luftteknologi for å sikre at disse Jordans tilbyr en skandaløs mengde komfort og demping på og utenfor basketbanen.

Vi er ikke i tvil om at Nike Air Jordan 1 High OG WMNS Silver Toe vil heve skosamlingen din til neste nivå! Så hvis du søker å trygge størrelsen din, må du holde den innelåst på den eneste leverandøren for din beste sjanse til å politisere. I mellomtiden kan du sjekke ut de offisielle bildene vi har av Trophy Room X Air Jordan 1 “Chicago” som lanseres veldig snart!

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post