Først se på nabolaget x adidas ultra økning

Etter å ha slått seg sammen med Adidas og BAPE tidligere i år for en Pod S3.1 og NMD TS1, ser det ut som om nabolaget vil slå seg sammen med de tre stripene igjen for å ta På det legendariske Ultra Boost, og her er ditt første blikk!

Bildet ble avduket gjennom Instagram av NBHD-grunnlegger Shinsuke Takizawa, og viser ikke ett, men to, samarbeidende Ultra-øker. Malt i svart og hvitt fargepaletter, skyter fire taggede lynbolter nedover vampen mot toeboxen, og understreker løperens strømlinjeformede design. Komplementære bur gir støtte, og selvfølgelig øker du mellomsoller i full lengde under føttene for ekstra komfort og ubegrenset demping.

Stort sett ingenting annet er kjent om Neighborhood X Adidas Ultra Boost, så husk å holde det låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når det utvikler seg! Gi oss beskjed om du vil være med, og sørg for å laste ned den offisielle den eneste leverandørappen for helt gratis best nå! I relaterte nyheter er dette de ti øverste trenere som nå er tilgjengelige hos britiske aksjer!

Hvis du tenker på å plukke noen helt nye Adidas Heat, må du huske å sjekke ut det siste her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post