Ditt beste utseende ennå på Yeezy 700 ‘Teal Blue’

Bilde ved hjelp av KickWhoshow
Helt siden vi først først la øynene opp for Yeezy 700 ‘Teal Blue’ forrige måned, ble vi hekta. En remiks av noen av Kanye Wests beste joggesko, inkludert ‘tephra’, ‘bølgeløperen’ så vel som selvfølgelig, ‘tregheten’, dette er tykke trener som ingen sneakerhead skal gi videre, så vel som disse splitter nye, Ultra detaljerte bilder fra @kickwhoshow gjør dette veldig klart!

Tro eller ikke, ‘Teal Blue’ er en av dere mange fargerike Yeezy -trenere ennå. Feilfritt fusjonert tonale blå farger med lysegrå aksenter, skoen fungerer på en ultra pustende nettbase med semsket skinn samt skinnpaneler med en ekstra premium estetikk.

Bilde ved hjelp av KickWhoshow

Bilde ved hjelp av KickWhoshow
En plysj skumtunge så vel som krage omgir ankelen for enestående demping, så vel som når du beveger deg nedover, vil du oppdage en stor skum mellomsåle som rommer en full lengde for å forbedre enheten for komfort som er ute av denne verden. Dette er foret med en glidende tannkjøttgummi for ekstra holdbarhet, så vel som for å runde det hele, dristige oransje snøringer binder skoen sammen, og avslutter den kjevelåpende designen.

Hvis du planlegger å politibetjent Yeezy 700 ‘Teal Blue’ som resten av oss, forventes det at det slippes ut en gang høsten 2019. Hold den låst på den eneste leverandøren for flere nyheter når den utvikler seg, samt sørg for å være sikker på å La oss forstå hva tankene dine er om dette paret!

Bilde ved hjelp av KickWhoshow

Bilde ved hjelp av KickWhoshow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post