Denne Louis Vuitton -sneakerboksen er tilbehøret du aldri har forstått at du trengte

gi joggeskoene dine lignende, så vel som bryr seg om de er verdige med denne ekstra elegante Louis Vuitton -sneakerboksen. I samsvar med varmt på hælene til utsettelsen av den enorme sneakerstammen tidligere denne måneden, er den mindre, bærbare versjonen laget for korte turer så vel som dine ekstra spesielle par. Eksternt utviklet for å vise frem favorittsedlene dine, samtidig som de sikrer at de er beskyttet så vel som ren, kan dette bringe situasjonen være litt ekstrovert – men det hindrer ikke oss som ønsker en. Eller to. Kanskje tre …

Boksen er laget i premium skinn, og er pyntet med LVs anerkjente Monogram Eclipse -motiv. Med en gjennomsiktig dør som viser frem det parets heldige som er tilstrekkelig til online inne, er det også to skuffer for deg å stash ekstra snøringer, rengjøringsmateriell eller noen form for annet tilbehør du måtte trenge. Hvis du føler deg ekstra overbærende, kan du kjøpe en rekke av disse boksene i tillegg til å stable dem opp for en mye mer dekadent interiørlagringsløsning.

Louis Vuitton sneaker -boksen samt enorme bagasjerommet vil bli utgitt i Miami 3. desember. Det er ennå ikke noe ord på nøyaktig hvor mye det vil sette deg tilbake, men hold den låst i den eneste leverandøren for mye mer oppdateringer om denne historien i tillegg til de siste nyhetene så vel som utgivelser.

Bilde gjennom Louis Vuitton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post