Et offisielt blikk på Nike Dunk Low “Kermit”

Det er ingen som benekter at Nike Dunk har blitt Nikes mest solgte sko de siste årene. Den basketball-vendte livlige modellen har dukket opp i mange farger, noen som samarbeid og andre i frittstående ensembler, inkludert den helt nye Nike Dunk Low “Kermit”. Offisielle bilder av denne kommende vår-og-sommer-vennlige iterasjonen er live nå, så fortsett å lese for å finne ut mye mer om de tiltalende detaljene.

Fra og med en lav-topp profil, viser dunken jevn skinnpanel gjennom som gir retro-sparkene et førsteklasses utseende. Paret får deretter sitt “Kermit” kallenavn gjennom de grønne fyllingene gjennom, som minner om den anerkjente Muppet -karakteren, Kermit the Frog.

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

De overleggende panelene er mye mørkere enn de som er under, slik at skoene kan levere en ideell kontrastbalanse, og støttes enda mer av hvite aksenter gjennom skolissene, swoosh-logoer på laterale og mediale vegger, og mellomsålen i full lengde som leverer alt -dagens komfort.

Hva synes du om Nike Dunk Low GS “Kermit”? Paret lanseres veldig snart i GS -størrelser, så husk å holde deg låst på best her hos den eneste leverandøren for å bli varslet om alle de siste Nike -skoutgivelsene. I relaterte nyheter er her et offisielt blikk på Nike Dunk Low “Valerian Blue”.

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post