De ubeseirede X Nike Air Max 90 overflater i et ‘Opti Yellow’ Colourway

Bilde via Isser.Whitey.james
Etter å ha sett på ‘Blue Fury’ så vel som ‘Solar Red’ Colourways tidligere denne måneden, har en aldri-før sett ubeseiret X Nike Air Max 90 nettopp dukket opp, så vel som dette kan være den aller beste ennå. Bilder med tillatelse fra Instagram Individual @Isser.whitey.james, den ‘Opti Yellow’ overholder den nøyaktige nøyaktig samme formelen som de to andre fargene, men det er mye mer slående.

Arbeidet med en stealthy myrdet base, AM90 er laget av paneler med tumlet skinn, og låner ut til et mykt så vel som smidig utseende så vel som følelsen. Gummierte aspekter fungerer langs øyenstayene så vel som hælmerke, mens ‘opti gule’ aksenter gjør metoden sin til snørene, tungen, samt stripe som omgir hele øvre.

Bilde via Isser.whitey.james

Bilde via Isser.whitey.james
Nedenfor nedenfor vil du oppdage en helt svart ut luftinfusert mellomsåle for komfort som er utenfor listene, i tillegg til å avrunde alt av, undftds ikoniske fem streikelogo pryder hælen, overholdt av en stål blonderlås, og minner deg om at dette Er ikke noen form for gammel Nike -sko.

På dette tidspunktet er det ganske mye annet forstått om den ubeseirede X Nike Air Max 90 ‘Opti Yellow’. Når det er sagt, forstår vi for en sannhet at en hvit versjon vil avta sammen med denne, så vel som en ennå å bli sett ‘grønn gnist’ har fremdeles å overflate, så sørg for at du holder deg innstilt på flere nyheter som det utvikler seg! Hvilken farge føler du mest? La oss forstå hva du tenker på!

Bilde via Isser.whitey.james

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post