Off-White utvider sitt imperium til kidskiv

Etter å ha fått en første titt på Off-White X Air Jordan 2 Low forrige uke, ser det ut til at det Italia-baserte motemerket viser ingen tegn til å bremse når de kunngjør den Lansering av Kidswear for FW21.

I et noe intetanende trekk kunngjorde Virgil Abloh samlingen for to dager siden og sa: “Jeg ser ofte bilder av Off-White ™ -forbrukere med barna sine, og kler opp barna sine. Jeg ønsket å utvide vaktlisten og tilby noe fra vår verden til disse ungdommene også. ”

Bilder ved hjelp av off-white
Fra de første bildene ser vi en rekke lekne utendørs tilbud alle utsmykket med en rekke lyse og dristige farger. Samlingen sies å hente inspirasjon fra “hippy kultur” som er representert gjennom dens dristige og uforsiktige estetikk sammen med den krøllete DIY-stilede logoene. Akkurat som menns og kvinnesamlinger også, har Virgil valgt å bruke overkamuflasjeutskrifter i flere av designene.

Den off-white kidswear-kolleksjonen begynner å komme til utvalgte aksjer senere i år, og vi forventer at denne vil være alt raseri for alle hype beist foreldre der ute! I andre nyheter, her er 15 sinnsykt hypede restocks du seriøst ikke vil gå glipp av!

Bilder ved hjelp av off-white

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post